Sommar

    Skrivet den 2009-06-30 kl. 18:07:50

Sommaren har slagit till med full kraft här uppe och lika torrt som det är i skog och mark är det här på bloggen och för den delen i övriga hockeysverige också. För er tappra som fortfarande kikar in här i hopp om något nytt att läsa så kan jag meddela att så kommer det förbli fram till början av augusti då allting drar igång igen med ispremiärer, försäsongsmatcher och allt vad det heter. Vill ni veta exakt när jag är tillbaka kan jag tipsa om den lilla ikonen till höger, klicka på den och följ bloggen via Bloglovin, väldigt enkelt.

Trevlig sommar!


#25

    Skrivet den 2009-06-18 kl. 15:51:48

Jag drog en lättnadens suck igår när jag fick se att Lubos Bartecko hade bestämt sig för att lämna inte bara Luleå utan även Sverige för att spela i Schweiz istället. För trots att Luleå och Bartecko hade nått den gemensamma vägens slut så hade det varit konstigt att se honom i något annat lags tröja, speciellt om den hade varit svart och gul.

Lubos var så sjukt bra den första säsongen här och aldrig trodde jag väl att det skulle bli ytterligare tre när säsongens sista match hade spelats och Bartecko efteråt avtackades med stående ovationer, bara att tänka tillbaka på det får mig att rysa lite. Men tre säsonger till blev det, och en hel del hockeygodis blev vi bjudna på.

Tack för underhållningen och lycka till i framtiden!

Inget dåligt val...

    Skrivet den 2009-06-07 kl. 14:19:36

Det var helt klart värt att offra några timmars sömn i natt för hockeyn. Man kan väl kort sagt säga att Pittsburgh blev överkörda. Detroit lyckades med det mesta, och när man dessutom får både Malkin och Crosby ur balans så är mycket vunnet bara där. Hur grymt är det inte att se sju svenska spelare på isen, som faktiskt har betydande roller i laget? Hoppas nu att Detroit kan vinna en match till och försvara förra årets titel.

I brist på hockey...

    Skrivet den 2009-06-06 kl. 23:02:04

Har spenderat några timmar av den här kvällen med att se Sverige försöka spela fotboll. Och tja, vi kan väl konstatera att så gott som ingen - från Zlatan till bildproducenten - hade någon bra dag. Och nu kan vi väl också säga goodbye till Sydafrika och VM nästa sommar. Tråkigt, även om man med två mål på fem matcher kanske inte ens har i ett VM att göra.

Imorgon ska jag vara sådär härligt medgångssvensk och kolla på tennis. Kan meddela att det annars händer ytterst sällan och att jag kan namnet på typ fyra tennisspelare varav två är svenskar (och de andra två bär efternamnen Nadal och Federer), men vad gör det? Men jag kan inte ta detta allt för långt, så en seger har jag lite svårt att tro på, hur svensk jag än må vara.

Men innan tennisen har jag faktiskt planerat att få en liten dos hockey också, klockan 02.00 i natt. Oklart hur länge jag klarar av om ens någonting, men jag ska ge det ett försök. Heja Detroit!

RSS 2.0