Nej...

    Datum: 2009-01-29 Tid: 21:39:47

Det går tydligen inte att vinna i äckliga Karlstad.

Jobbig uddamålsförlust där poängen inte var långt borta. Men de många utvisningarna avgjorde, tyvärr åt fel håll. Hade på känn när Harju åkte ut att det skulle bli mål, Färjestad hade bra press och målet hängde i luften. Ännu jobbigare att Burra som drar ett stort lass i BP fick utgå i den andra perioden efter att lite olyckligt fått en puck i munnen. Men förhoppningsvis är han tillbaka redan på lördag, borde gå att spela med galler om det inte fungerar utan.

Hur kommer det sig att (okänd) inte åker ut för hög klubba med några minuter kvar av matchen och Almtorp dessutom blöder? Almtorp som förövrigt var bra idag, precis som några till.

Modig gjorde några stycken riktigt bra räddningar även idag, även om han kanske skulle ha tagit något mål också. Men ingen skuld ska ändå läggas på honom.

Nu tar vi Brynäs på lördag och sen väntar många långa tråkiga dagar utan hockey. Ja, det ska visst spelas landslagshockey igen. Jag tycker det är skönt att inga Luleåspelare är uttagna, även om Omark givetvis borde vara självklar. Men han spelar ju dessutom halvskadad så han mår nog allra bäst av att vara hemma istället.

Kommentarer

Kommentera:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0