Inte mycket till match...

    Datum: 2009-01-25 Tid: 14:10:47

Nej, gårdagens match vill jag inte dra några stora slutsatser av. Södertälje var riktigt, riktigt dåliga. Men trots allt - det var en otroligt viktig match och spelarna lyckades förvalta den på bästa sätt, bra det.

Det var ett tag sen man kunde luta sig tillbaka och bara njuta av en match, men igår kändes det faktiskt ganska avgjort redan efter en period, och när Omark slog in sitt andra mål för kvällen i början av den andra så var det definitivt inget snack om saken.

Den senaste tiden har det känts som att Emil Lundberg har varit lite mer på gång än tidigare, och igår fick han också göra mål - i box play! Han var nära redan mot Linköping, men igår satt den som sagt. Hoppas att det fortsätter rulla på för honom, vet att jag sa samma sak tidigare men sen hände det inte så mycket...

Det var kul att se Fredrik Styrman igår. Killen har inte fyllt 18 år än men han gör redan bra ifrån sig på den här nivån. Visst kan man se orutinen lysa igenom, men alla är ju nybörjare någon gång. Ännu roligare var det att se att han inte backar undan när det hettar till lite.

Skönt att vi kunde vinna så pass stort också, målskillnaden har ju rasat den senaste tiden och med tanke på hur jämnt det är så är en bra målskillnad viktigare än på länge.


Som sagt, gårdagen kändes inte som någon riktig värdemätare. Matchen på tisdag kommer antagligen att ge mer svar, då står Frölunda för motståndet.

Elva omgångar kvar - hur gick det till?


Kommentarer

Kommentera:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0