Frölunda nästa...

    Datum: 2009-01-27 Tid: 17:46:49

Bara drygt en timme kvar till match nu, ska snart åka in till Coop men tänkte hinna slänga iväg ett snabbt inlägg trots allt.

Frölunda var ju till för bara ett år sen en mardrömsmotståndare för oss alla som håller på Luleå, men glädjande nog har det hänt ganska mycket sen dess och Frölunda känns nu inte alls som något omöjligt lag att slå, samtidigt som det är ett lag som jag har respekt för och aldrig räknar med seger mot. Johan Holmqvist ställs idag återigen mot "Elitseriens hårdaste skott" som han själv har sagt - Jannes patenterade handledare. Får hoppas att det kan ställa till problem ytterligare en gång. Tre poäng skulle vara väldigt välkommet, sen får resultatet se ut precis hur som helst.

Fortfarande är det bara Pierre som saknas, men nu ska han tydligen äntligen vara på väg tillbaka efter sin sega sjukdom. Fredrik Styrman går in och ersätter honom igen.

Kommentarer
Postat av: Stefan

Pierre Johnsson fortfarande sjuk ?! Någon som vet vad det är... Han har varit borta ett par matcher nu..?!

Skrivet den 2009-01-27 kl. 23:52:37
URL: http://nonamesblogg.blogg.se/
Postat av: M

Verkar som att han har åkt på influensan som härjar, den ska tydligen vara rätt seg. Lidhammar var ju också borta ett bra tag när han var sjuk. Dock så läste jag att Pierre har börjat träna igen, så det går ju åt rätt håll.

Skrivet den 2009-01-28 kl. 16:59:44
URL: http://hejalule.blogg.se/

Kommentera:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0