Dags att vinna...

    Datum: 2009-01-24 Tid: 14:04:05

Nu börjar det bli hett. Luleå är indraget i streckstriden igen och efter att lagen under oss har börjat vinna samtidigt som Luleås form har dippat så skiljer det inte ens många poäng ner till kvalstrecket, hur många vet jag inte eftersom att jag helst undviker att kolla tabellen.

Fram till uppehållet återstår nu fyra matcher, Södertälje (h), Frölunda (h), Färjestad (b) och Brynäs (h). Kan vi vinna tre av de matcherna, förslagsvis de tre hemmamatcherna, skulle det kännas rätt bra. Sen ska väl de andra resultaten också gå vår väg, men spelarna kan ju inte påverka någonting annat än sina egna matcher.

Södertälje kommer på besök idag, och är det några matcher vi ska vinna så är det ju dem mot lagen under oss. Och efter tre raka förluster och bara en vinst på de sju matcherna som har spelats i år så är det hög tid att komma upp på banan igen, det svänger snabbt i årets jämna Elitserie.

Pierre Johnsson är fortfarande inte frisk, men däremot är Robin Olsson nu tillbaka. Kedjorna ser ut som de har gjort de senaste matcherna.

KÄMPA!

Kommentarer

Kommentera:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0