Landslagshelgen över...

    Datum: 2009-02-08 Tid: 19:31:29

Det var riktigt kul att se Linus Omark i helgens matcher. Trots att han får ta på sig en roll som inte alls stämmer överens med den han har i Luleå så gör han det bästa av situationen, och han fick ju faktiskt också möjlighet att visa upp det spel som har tagit honom till landslaget lite då och då. Dessutom skrapade han ihop fyra poäng via två mål och två assist.  Som sagt, Linus Omark är underhållning, och jag skulle inte alls bli förvånad om han spelar VM i vår.

Johan Harju fick i helgen stå i skuggan av Omark och tillbringade sin tid i fjärdekedjan. Tycker han skötte sig helt okej och det känns som att det går åt rätt håll vad gäller Harjus insatser i landslaget. Ett mål blev det den här gången.

Förhoppningsvis kan killarna nu komma hem med ännu mer självförtroende och sprida lite magi i Luleå i deras sista åtta matcher (och förhoppningsvis några till) innan nya äventyr väntar. Det känns inte bra alls att tänka på att det nu närmar sig slutet...

* * *

Jag skrattade ganska gott för mig själv då Kaj Kunnas stod och skanderade "inga pengar, bara hjärta!" i studion igår... Anledningen får ni lista ut själva ;)


Kommentarer
Postat av: Qirren

Skrattade faktiskt också när han skrek det och sekunderna efter kom Renberg in i sändningen :D

Skrivet den 2009-02-09 kl. 00:06:58

Kommentera:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0