Äntligen Elitserien!

    Datum: 2009-02-12 Tid: 17:12:08

Som jag har väntat och längtat på att det här uppehållet skulle ta slut - och nu är vi där!

Åtta matcher återstår av Elitserien 08/09 och den första matchen spelas för Luleå Hockeys del i Stockholm på Hovet, mot Djurgården. Ett lag som vi ännu inte har vunnit mot i år. Och som vi inte har slagit på över fyra år(!) på bortaplan. Det börjar alltså bli dags nu. Dessutom har kampanjen Flytt hem tagit sig till huvudstaden vilket förhoppningsvis innebär lite extra bra support på läktaren.

Dieter Kalt debuterar ikväll, och som jag skrev tidigare spelar han tillsammans med Bartecko och Almtorp.
Viktor Lindgren är sjuk, och Pierre Johnsson är f o r t f a r a n d e inte i matchform. Hur länge till ska vi, och framförallt han själv, behöva vänta?
Modig i målet.

Den stora frågan inför kvällens match är alltså hur vi ska lyckas att en gång för alla krossa Stockholmsspöket. I matcherna mot Djurgården har vi varit det bättre laget i vissa matcher, vi har haft ledningen på mållinjen men ändå ramlat och det enda vi egentligen inte har lyckats med är att ta tre poäng. Och det går ju inte att göra så mycket annat än att försöka spela sitt eget spel så bra man bara kan och hoppas på det bästa. Båda lagen lär vara lite rostiga efter ett så pass långt uppehåll, jag håller tummarna för att Luleå är minst rostiga.

Kommentarer

Kommentera:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0