Abbottarna klara!

    Datum: 2009-04-10 Tid: 16:00:56

I ett par månader har det spekulerats i var Rögles kanadicktvillingar Abbott ska spela nästa säsong och Luleå har varit ett av alternativen. Efter Ostens avslöjande förra veckan om att man redan hade gjort klart med Omarks och Harjus ersättare men ville vänta med att berätta vilka på grund av deras situation exploderade bokstavligen talat ryktena om att de skulle hit och från alla håll och kanter kom det uppgifter om att de var klara - utom från de som faktiskt satt på svaret.

Efter att ha matats med detta börjar man ju till slut att vilja tro på det, samtidigt som det där lilla, lilla tvivlet finns någonstans längst inne. Jag menar, tänk om jag hade blivit mött av en bild på typ Ahlströmmarna istället för Abbottarna iklädda Luleåtröjorna när jag slog på datorn i morse... Nu var det ju inte så och nu kan vi sluta spekulera och lägga till två pusselbitar i nästa års lagbygge.

Osten har rott i land en riktig prestigevärvning och det är bara att gratulera. Rimligtvis så bör ju inte Luleå ha varit det enda laget som ryckte i tvillingarna, och man lär inte heller haft den största plånboken att handla med, men ändå lyckades man få dem att välja just Luleå Hockey. Bra jobbat!



* * *

En detalj som jag gillar när det gäller lagbygget är att man verkar sikta på att skriva kontrakt som går längre än ett år. Både Abbottarna, Raffl och Burra har skrivit tvåårskontrakt, samt att Lavander förlängde med tre. Samtidigt ska också Robin Jonsson blivit erbjuden ett kontrakt på "minst två år". Kontinuitet är att föredra framför att tappa mer än halva laget och tvingas bygga nytt inför varje säsong.

Nu hoppas jag på ett par förlängningar med gamla spelare, ett gäng juniorkontrakt och några nya lirare och sen borde det här börja likna ett lag igen...

GLAD PÅSK!

Kommentarer
Postat av: Lasse

Dom har ju OSS... Dom riktiga fansen... Ett bra val av A2 med en bra orsak... OSS...



Påsk...

Skrivet den 2009-04-10 kl. 18:13:06
URL: http://battrehockey.wordpress.com/

Kommentera:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0