Nykomlingar på besök

    Datum: 2008-09-25 Tid: 16:02:52

Myllyniemi verkar vara namnet på allas läppar idag. Målvakten som kom till oss i sista stund förra året och som alla trodde var vår räddare efter hans första match... Fram till hans andra match i klubben, typ. Idag är han tillbaka i Luleå, men tack och lov(?) som motståndare. Tillsammans med Kenny, ett par tvillingar och ett gäng andra spelare ska han försöka göra livet surt för sin gamla klubb. Och endast för att det är Luleå de möter kommer han väl att spika igen...

Jag unnar verkligen Kenny Jönsson att spela i Elitserien, för det han har gjort de senaste åren är det nog tyvärr inte många som skulle göra längre.

Rögle har ju, inte helt oväntat kanske, gjort bättre ifrån sig hittills än vad många hade trott, men ikväll ska sprattlandet få ett slut. Jag är lite orolig för de där tvillingarna, och alla vet väl vad Kenny kan, men Luleås försvar, och inte minst Gusten, är ju det som har varit bäst hittills. Om man fortsätter så och dessutom skjuter, skjuter och skjuter igen så måste väl Myllyniemi börja sila?

Lavanders ljumske sätter stopp för ytterligare en match. Finns det något jävligare än såna skador? Skulle inte tro det... I och med det så ser laget ut som mot Färjestad, det vill säga att man kör på med tre centrar och fyra ytterforwardspar. Det enda jag vet från den matchen är att det var alldeles för mycket utvisningar. Idag gäller det att man håller sig borta från utvisningsbåset och istället tvinga Rögle att ta utvisningar genom att spela med rörelse och fart i anfallszon. Sist men inte minst så gäller det att ta fram krigarinställningen som man hade mot Skellefteå. Sånt spel lönar sig i längden.

Jag säger som Burra (som i intervjun också stod för veckans citat): "I den här arenan ska de inte ha några poäng med sig i alla fall."


Kommentarer

Kommentera:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0