Vilken härlig kväll!

    Datum: 2008-10-10 Tid: 01:09:12

Han kom, han sågs och han segrade. Och någonstans hann han också med att göra ett mål och passade fram till ytterligare tre. Kungen är tillbaka!

Matcherna mot Frölunda har ju en tendens att bli ganska målrika och idag var verkligen inget undantag och det är alltid lika kul - när vi vinner.

Innan den här matchen hade inte Luleå gjort mer än tre mål på en och samma match. Islossning, ketchupeffekt, kalla det vad ni vill.

Janne Sandström betade av ytterligare två mål på sin väg mot de där hundratusen, vem har sagt att man måste skjuta slagskott?

Sju Luleåmål i powerplay. S-J-U!
Sex olika målskyttar.
Fem assist av Obsut!
Fyra spelare gjorde sina första mål för säsongen. (Janne, Viktor Lindgren, Mats Lavander, Kungen)
Kristofer Berglund såg ut att ha gjort sitt första elitseriemål, men det verkar ha ändrats i efterhand... Men det kommer, var så säkra.

Frölunda förstörde matchen för sig själva i tredje perioden då Luleå fick spela med en eller två spelare mer konstant i sju minuter och sjutton sekunder.

Stora framsteg på utvisningsfronten - bara tre utvisningar idag.

Härlig stämning i hallen. Hoppas det fortsätter så resten av säsongen, även de perioder då det går tungt och då laget ligger under.

Roger sa efter matchen att idag hade alla bestämt sig för att spela match i 60 minuter - det ser jag gärna att de fortsätter med.

Kungen är tillbaka, Luleå Hockey vinner och min magkänsla slog rätt igen. Otroligt underbart skönt!

Kommentarer

Kommentera:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0