Två förlorade poäng...

    Datum: 2008-10-23 Tid: 22:48:27

När man släpper in en kvittering med 16 sekunder kvar av matchen och sedan förlorar i förlängningen - då är det inte en vunnen poäng utan snarare två förlorade. Och som vi hade behövt de där poängen idag när resten av resultaten (som vanligt) inte alls gick vår väg. Men finns det en enda sanning i den här världen så lyder den: "Luleå Hockey kan inte vinna i förlängning." Därför kändes det nattsvart när den lilla svarta gick in i mål i slutet av tredje. Är det sekunder kvar av matchen och man bara leder med ett mål, då ska spelarna f-n rädda pucken med munnen om det så behövs! Jag ställer högre krav på försvarsspelet!

Över till något roligare.

Linus Omark är helt fantastisk! Första målet var av hög klass och det andra var iskallt när han väntade ut både back och målvakt innan han satte pucken. Det hade nästan kunnat bli fler mål än så, för oavsett resultatet så var det Omark som lyste lite starkare än alla andra ikväll.

Jag måste ge Thomas Andersson lite cred idag. Mats Lavander och okänd fjollis tjafsade lite med varandra i andra(?) perioden, det var någon handske upp i ansiktet och lite sånt. Lavander var stensäker på utvisning, men istället släpper Andersson den händelsen utan påföljder. Jag tycker det är helt rätt, hockey är en tuff sport och att det uppstår lite småslagsmål får man faktiskt räkna med, oftast är ju dessutom båda spelarna med på noterna. Tyvärr är reglerna i Sverige när det gäller sådant oerhört mesiga. Vilken annan domare som helst hade gett spelarna två minuter vardera i utvisningsbåset, men Andersson lät spelarna göra upp och sen var det inte mer med det. Det borde resten av domarna ta efter!

Fick dessutom höra två ganska trevliga rykten under matchen idag. Jag håller mina tummar att något av dem stämmer, att hoppas på båda är nog att vänta sig för mycket.

Nej, den här kvällen var inte rolig. Hoppas på en bättre helg där Luleå spelar rolig hockey och kör över Brynäs tråkhockey. De kan också behöva känna hur det känns att förlora tre raka matcher.


Kommentarer
Postat av: Fredrik

Få höra nu vad för rykte du fått höra?

Skrivet den 2008-10-24 kl. 13:52:07
URL: http://luleait.blogg.se/
Postat av: Mikaela

skön blogg! :)

Skrivet den 2008-10-24 kl. 15:18:09
URL: http://thisismikaela.blogg.se/
Postat av: M

Fredrik: Är inte så pigg på att avslöja för mycket, är nog bättre att vänta och se vad som händer istället.

Skrivet den 2008-10-26 kl. 15:51:21
URL: http://hejalule.blogg.se/

Kommentera:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0