Jag gillar torsdagar...

    Datum: 2008-10-16 Tid: 23:33:27

6-2! SEX - TVÅ!

De två senaste hemmamatcherna har varit helt osannolika. Och vi har inte förlorat efter full tid på tre raka matcher. Vem trodde det för två veckor sedan?

Det är ett helt nytt Luleå där ute på isen, med bättre självförtroende och bättre spel. Idag var det Södertälje som inte fick fram passen och som fick skitmålen emot sig. Där vill inte jag att vi hamnar igen...

Äntligen kom då Krisses första elitseriemål och som om inte det räckte stod han även för två assist.

Jäklar vad jobbigt det var i andra perioden då Södertälje tog över spelet och gjorde både ett och två mål. Luleås fjärde mål var riktigt viktigt att få så pass nära inpå Södertäljes två mål. Luleå hade fler mål i rätt lägen, 1-0 kom efter att Södertälje hade börjat matchen bäst, men efter det tog Luleå över. Dessutom kändes det skönt att få 3-0 tidigt i andra.

Efter de nio första matcherna hade Luleå gjort 16 mål - på de tre senaste har man gjort lika många.

Omark, Omark, Omark... Han snurrade och snurrade och snurrade och gjorde ett försök till en zorro bakom mål, det gick inte vägen men Södertäljespelarna var helt skräckslagna och grötade ihop sig framför mål och lät Linus stå och ta det lugnt med pucken bakom målet i säkert 20 sekunder.

Bartecko... Det är en fröjd för ögat när den mannen har pucken.

Vi är inte längre sist i tabellen, och om någon där uppe vill vara så snäll att vara med oss på lördag kan det faktiskt vara så att vi ligger nia på lördag kväll.

* * *

Om rätt ska vara rätt så bör vi se ytterligare en avstängning på ett par matcher efter kvällens omgång... Ribban är lagd, som sagt.

* * *

Jag sover bra i natt...

Kommentarer

Kommentera:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0