Brynäs ikväll

    Datum: 2008-10-02 Tid: 16:54:55

Toppen mot botten, som egentligen borde ha varit botten mot botten? Hur som helst så kommer Brynäs till Coop ikväll, och nu är det dags att vinna.

Återigen är det ändringar i laget. Chabada är som bekant fortsatt avstängd och Viktor Lindgren behåller sin plats i kedjan med Miettinen och Harju. Robin Olsson är skadad och av någon anledning står även Jonas Berglund över ikväll. Dessutom är Johan Ejdepalm sjundeback, vilket innebär att vi äntligen får se Fredrik Styrman göra sin debut i Elitserien, riktigt kul och dessutom helt rätt av tränarna att peta Ejdepalm efter hans dåliga inledning. Konkurrens är bra och jag hoppas att Ejdepalm tar det här på rätt sätt.

I och med att laget är en forward kort kör man på tre centrar och fyra ytterforwardspar, men jag gissar att Robin Lindqvist och Kim Karlsson inte kommer få spela speciellt mycket tyvärr.

Som vanligt så gäller det att skjuta och att framförallt komma in med spelare på mål för att även ta hand om returerna, på så sätt kan man få de där skitmålen man behöver.

Powerplay måste komma igång ordentligt nu!

Ligger vi under i slutet av matchen är det verkligen upp till bevis för tränarna. Ska de återigen rulla runt på pojklagsvis och till och med låta de sämsta spelarna spela även då eller gör man det enda rätta och sätter in de killar som har varit heta och skapat chanser?

Ikväll är det vår tur att vinna och det kommer vi att göra!

Kommentarer

Kommentera:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0