0, 3, 0, 1, 0, 0, 0, 1, 0

    Datum: 2008-10-06 Tid: 23:03:06

Det började bra... Och slutade precis som vanligt. Men det är klart, tokrusar man likt en junior mot puckförande spelare i boxplay som Emil Lundberg eller serverar motståndarna mitt i slottet som Tommi Miettinen, då vinner man inga matcher mot Linköping.

Finns det inte en enda människa som kan påverka som inser vad som håller på att hända?! Förra säsongen lyckades Roger och Roger bryta en svit. Händer ingenting väldigt snart kommer de antagligen att bryta ytterligare minst en till. Och inne på kansliet sitter Osten och pratar om att historien visar att det inte går bättre bara för att man sparkar tränarna. Men bryr vi oss om hur det har gått för Brynäs efter ett tränarbyte? För Mora? Skulle inte tro det. Och historia är, precis som det låter, historia. Nutid är nutid och Luleå Hockey är Luleå Hockey. Någon gång måste väl vara den första för allting, inte sant?

Lämna av Roger och Roger på Bangårdsgatan 12 när laget kommer hem imorgon och önska dem lycka till. Ta in en ny tränare och rädda det som räddas kan.

Kommentarer
Postat av: Lasse

Den var bra. Jag har själv ett jobb ledigt, personlig assistent med bra arbetstider och hockey lär man få fortsätta med, dock som publik...

Skrivet den 2008-10-07 kl. 09:00:55
URL: http://battrehockey.wordpress.com

Kommentera:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0