Och där kom förlusten...

    Datum: 2008-11-20 Tid: 23:09:30

Nej, mycket bättre från förra matchen blev det inte. Men ändå lyckas man återigen kriga till sig en poäng och man får väl återigen vara nöjd över det lilla... För poängen och de första minuterna i tredje perioden (innan Timrås time out) är det enda jag är någorlunda glad över. Och Jannes tackling. Och att man faktiskt hämtade upp till 2-2, det är ändå starkt, trots att det var i grevens tid.

Men mycket av allt det andra kan man nog ta och kasta någonstans långt bort. Eller helt enkelt lämna kvar det nere i Timrå eftersom man nu äntligen får komma hem och spela igen.

Sen skulle jag gärna vilja höra Patrik Sjöbergs resonemang om varför han inte kunde åtminstone ringa upp och höra med måldomaren på den där situationen där Luleåspelarna verkade väldigt angelägsna om att få till en granskning. Det hade väl inte skadat, eller? Jag tror inte de hade tryckt på så mycket för ingenting, och var det inte mål hade det ju inte blivit det bara för att man kollar det.

Powerplay har varit en mindre katastrof de senaste matcherna, varför?

Nå, vi får väl sammanfatta den här lilla bortaturnen med ett svagt godkänt, för det är starkt att få med sig poängen trots att inte spelet riktigt stämmer och hade det här varit för en dryg månad sen hade det knappast gått. Men nu hoppas vi väl på att vi förlänger det som istället för segersviten blev poängsviten på lördag. Gärna med en trea.


Kommentarer

Kommentera:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0