Kung Lubos levde upp till sitt namn...

    Datum: 2008-11-29 Tid: 23:42:40

Han är fantastisk och ikväll gjorde han sitt tredje hattrick iförd den finaste tröjan av dem alla!

Dagens match började inte bra, Rögle var det bättre laget och tog också ledningen innan Lubos inte helt rättvist kvitterade en stund senare. Efter det spelade Luleå upp sig och när matchen var slut stod man där som välförtjänta vinnare trots allt. Dessutom fungerade äntligen kedjan med Chabada och Bartecko tillsammans, som vi har väntat!

Det är inte varje dag man får se två hattrick inom loppet av två matcher, och till råga på allt var ett tredje, även det signerat Johan Harju, inte långt borta idag. Tyvärr lär det vara sista säsongen på ett bra tag som vi får se Harju och hans Ötå-kompis Linus Omark trolla tillsammans...

November är över och det går väl bara att sammanfatta det på ett sätt för Luleå Hockeys del: Obesegrade i tio raka matcher! Man har vunnit jämna matcher, man har vunnit matcher där man har varit bättre, men också de där man har varit sämre. På något sätt har allting som inte fungerade i början bara ramlat på plats och rätt vad det var tog Luleå Hockey täten när det gällde Elitseriens formstarkaste lag.

Nu får vi vänta ända till på tisdag för att se Luleå spela igen och det känns som en evighet. För första gången någonsin hade jag inte klagat över en måndagsmatch.

Kommentarer
Postat av: Qirren

På tisdag fyller jag 18, hoppas Luleå kan bjuda på en så bra present som att klå göteborgarna :D

Skrivet den 2008-11-30 kl. 00:20:55
Postat av: Stefan

Kung Bartecko och Prins Harju ?! Omark, Harju, Lavander... Vilken kedja !

Skrivet den 2008-11-30 kl. 12:13:12
URL: http://nonamesblogg.blogg.se/

Kommentera:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0