En olycka kommer sällan ensam...

    Datum: 2008-11-20 Tid: 16:51:26

Både Bartecko och Pierre Johnsson får se matchen ikväll från sidan. Bartecko fick tydligen en hjärnskakning efter den fula tacklingen av Nichlas Torp förra matchen, och Pierre Johnssons revben som höll honom från träning under uppehållet spökar igen. Tråkigt. Dock är Robin Olsson äntligen tillbaka efter sin hjärnskakning och tur är väl det.

På grund av skadorna blir det ändringar i alla kedjor utom den med Harju, Omark och Lavander. Viktor Lindgren tar Barteckos plats i första, Lidhammar tar över Olofssons plats i tredjekedjan och Olofsson tillsammans med Robin Lindqvist bildar ett fjärde ytterforwardspar. Jag hoppas verkligen vi får förstärkning snart.

Timrå verkar ha vaknat till lite efter Jonathan Hedströms uttåg ur laget. Hur mycket det har med saken att göra vet inte jag, men innan förra matchen vann de två raka innan de förlorade mot Färjestad. Luleå å andra sidan har fortfarande inte förlorat på hela november, men förra matchen övertygade inte och jag hoppas att det som inte fungerade förra matchen är åtgärdat till idag, annars blir det tungt.


Kommentarer

Kommentera:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0