Tvillingar på besök...

    Datum: 2008-12-20 Tid: 20:07:17

För någon vecka sedan var Osten iväg på en resa söderut, där han bland annat kollade in tvillingarna Oscar och Victor Ahlström, 21 år, i Huddinge. Båda två snittar ca en poäng/match i Allsvenskan, och det i ett av seriens sämsta lag. I helgen är de här uppe i Luleå för att träna och få en liten inblick i föreningen.

Måste säga att jag gillar detta starkt! Inte nog med att spelarna får komma hit och skaffa sig lite intryck och träffa folk kring laget så visar man ju också att man inte bara snackar, utan faktiskt gör saker för att få spelare att välja Luleå Hockey före andra lag. Det är ju en sak att prata, en annan att agera. Detta förstärker också intrycket av att Luleå faktiskt är intresserade av att ge unga spelare chansen.

Blev lite sugen att fara och kika på träningen imorgon om jag hinner. Där har Luleå Hockey någonting att jobba på, de senaste träningstiderna som ligger uppe på hemsidan är från november... Så är det någon som vet vilken tid Luleå tränar imorgon får ni gärna slänga in en kommentar.

Kommentarer

Kommentera:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0