Första stoppet...

    Datum: 2008-12-11 Tid: 16:35:21

Tre raka bortamatcher låter inget vidare kul. Och av den anledningen var det ännu skönare att vi fick med oss tre poäng i tisdags, det hade känts ganska tungt att gå in i detta med två förluster i ryggen. Djurgården, Södertälje och Linköping är vad som väntar, och även om många kanske inte skräms av Djurgården eller Södertälje med tanke på att de ligger där de ligger i tabellen kommer det bli tufft. De har hemmaplan - det har inte vi.

Djurgården är alltså första stoppet. Och första hotet. Läste att Luleå inte har vunnit i Stockholm sen 2005, men det är en trend som förhoppningsvis tar slut idag. Förra matchen mot Djurgården tror jag att alla nog helst vill glömma bort. 4-3 med bara sekunder kvar. Och så PANG! 4-4 och förlängning. Och när matchen var slut hade vi förlorat. Vi som hade matchen i en liten ask. Men efter det har mycket hänt. Djurgården har mött oss två gånger i år, men båda gångerna var innan vändningen kom. Nu ska det riktiga Luleå Hockey visas upp i huvudstaden.

Burra har följt med laget söderut och skadan är lite dag-till-dag, men ikväll kommer han inte vara med. Jag skulle gissa på att man kör på samma kedjor som man gjorde förra matchen då, där Lidhammar går in med Almtorp och Olofsson och Fröshaug spelar med Robin Lindqvist och Emil. Modig fortsätter i målet.

Jag har en önskan. En bra start på den här bortaturnén! Det är väl inte för mycket begärt?

* * *

Okej, glöm det jag sa om kedjorna. Byt plats på Emil och Lidhammar så får ni kvällens uppställning.


Kommentarer

Kommentera:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0