Äntligen, äntligen, äntligen!

    Datum: 2008-12-26 Tid: 22:24:56

Äntligen 1: Martin Chabada gjorde mål igen! Senast han gjorde det var... Ja, längesen.
Äntligen 2: Luleå gjorde mål i öppen kasse. Första gången den här säsongen...
Äntligen 3: Vi är bäst! Nu har vi inte längre någonting fult, svart och gult som skräpar ovanför oss. Luleå Hockey leder Elitserien! När hände det sist? Men, it ain't over!

Jag var inte alls säker på seger i början av matchen. Luleå spred puckarna runt omkring sig och kändes inte riktigt på hugget. Men ju längre matchen led, desto mer gick Luleå Hockey att känna igen. Dessutom var det lite grinigt och gruffigt efter nästan varje avblåsning. Härligt!

Det är nästan så att jag vill skita i att skriva om Omark och Harju, för allt är redan sagt om dem. De är fantastiska och det känns förjävligt att vi inte kommer att få behålla dem till nästa säsong. Gissa om hela hallen höll andan när Omark vred sig i smärtor i andra perioden? Något lättare att andas var det när han bara minuter senare spelade fram Harju till Luleås tredje mål på exakt samma sätt som vid det andra.

Mattias Timander försökte uppenbarligen att plocka bort Luleås bästa spelare ur matchen. Först Omark, sen Philipp. Vad han inte hade tagit reda på var att spelarna här uppe är av hårt virke och kör på, om man så knappt kan gå.

Äntligen!

Kommentarer

Kommentera:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0