Cupvinst i Leksand

    Datum: 2008-08-25 Tid: 23:19:08

Följ min blogg med bloggkoll

Äntligen tillbaka efter min internetlösa tid. Kul att ni verkar tycka om det nya, jag trivs verkligen jättebra.

Så, vad har hänt när jag har varit utan internet? Jo, Luleå for till Leksand och kammade hem hela cupen efter vinst mot både Brynäs och Timrå, samt en förlust mot just Leksand. Dessutom fick vi en hel del goda svar där nerifrån.

- Lavanders målskytte håller i sig, och snart är han väl uppe i hela förra säsongens målskörd.
- Hela L-kedjan (Lavander, Lundberg och Lidhammar) skötte sig bra. Hoppas verkligen att alla håller sig hela och friska så att vi får se dessa tre spela ihop även när allvaret börjar, det verkar stämma riktigt bra mellan dem.
- Modig gjorde en stabil match mot Timrå, fler sådana tack.
- Gusten var också bra i målet, framförallt i slutminuterna mot Brynäs när de jagade en kvittering.
- Juniorerna (Karlsson, J Berglund, Styrman och Grönlund) gör ett bra jobb, och kanske framförallt Styrman. Jag hoppas att åtminstone ett par av dessa får chansen att känna av Elitserien redan i år.
- Almtorp kliver fram mer och mer ju längre tiden går.
- Sist men inte minst lär helgens vinster ha ökat självförtroendet i laget, vilket är minst lika viktigt som att individerna gör bra ifrån sig.

Men, som alltid när det gäller Luleå Hockey så finns det smolk i glädjebägaren.

- Som om det inte vore nog med en spricka i Obsuts finger fick han också kliva av i helgens andra match efter en smäll mot revbenen vilket gjorde att han inte spelade sista matchen.
- Hur är statusen på Lavanders ljumskar? Gusten beskriver det som att han inte ens kan åka skridskor, och han kom bara till spel i den första och sista matchen.
- Utvisningarna måste bli färre, från botbänken vinner man inga matcher!

* * *

Gissningarna på vilka spelare som döljer sig i headern har hittills Eveline klarat av bäst, hon slog två i samma smäll (Omark och Larose), dock utan att placera dem. Annars har några gissat Obsut både till höger och vänster, men bara den högra är rätt. En ledtråd: Utöver Larose är det en spelare till som inte tillhör årets lag. Fortsätt gärna gissa, det ska bli kul att se om ni kan lista ut vilka alla är :)

Kommentarer

Kommentera:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0