20 januari 2008 - ...och dag igen

    Datum: 2008-08-20 Tid: 00:54:32

15/1 Luleå - Färjestad 7-2
17/1 Luleå - Södertälje 1-4
19/1 Luleå - Linköping 5-0


Det svänger snabbt i hockeyn...


Var lite orolig att Luleå skulle vara lite för ivriga och övertända efter ihopklappningen i torsdags, men det behövde jag inte vara. Laget tog tag i taktpinnen direkt och efter att Mikael Lidhammar (äntligen!) gjort matchens första mål var jag nog aldrig riktigt nervös.


Martin Chabadas
straff var riktigt snygg! Hoppas man håller vid att den som blir nerdragen inte tar straffen hädanefter...


Det var nog inga höga odds på att det skulle bli grinigt, vilket det också blev. Det hela började egentligen när Robin Olsson fick en crosschecking upp mot nacken långt efter avblåsning i slutet av matchen och sen fortsatte det matchen ut. Blomdahl fick smaka på Cory Larose's nävar, och jag måste nog säga att Cory vann den fighten.


Samme Blomdahl som efter matchen sa att han inte brydde sig om att publiken skrek under matchen. Det märktes inte då han gång på gång vände sig om mot klacken och "försökte" verka obrydd och klappade händerna.


Mattias Modig
gick in i sin första match på två månader och höll nollan, beundransvärt! Visst såg det lite farligt ut några gånger när han låg och simmade efter isen och med en hel del möda lyckades blockera pucken och lite hjälp hade han även av stolparna, men en nolla är en nolla. De där returerna som brukade studsa rakt ut tidigare såg vi inte så mycket av igår. Och när de väl kom fanns det allt som oftast en Luleåback där och fick iväg pucken. Tips: Modig står på torsdag.

En riktigt bra match av hela laget, och sex poäng under Viktiga Veckan får ändå ses som godkänt, trots att det är surt att den där jäkla torsdagen kom och förstörde...


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0